onsdag 30 juli 2008

Istanbul!

Idag bär det iväg till Istanbul. Ska sätta oss i bilen om en kvart. Först till Arlanda och sedan vidare med det svenska Dermalogica-gänget.

Totalt släpar Dermalogica ihop ca 2000 pers world-wide. Wow. Ska bli intressant. Kommer försöka vara med på minst 2 pass varje dag. Det brukar vara en del intressanta, ej produktorienterade föreläsningar - t ex om marketing och sådant. För övrigt kommer jag nog att softa vid poolen och dricka Efes smiley

I morgon blir det båtutfärd på Bosporen på förmiddagen. Eftermiddagen är fri. På kvällen är det coctailparty för 2000 pers varav >99% är kvinnor...det lär inte snackas om bilar och lumpen iaf smiley Detta ska få plats i något underjordiskt utrymme!

För övrigt får vi hoppas att de lokala förmågorna i Istanbul låter bli diverse fyrverkerier i telefonkiosker och annan spännande underhållning tills vi åkt hem igen (fast Beijing borde väl börja ligga bra till för sånt nu)

/P-A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...