onsdag 6 augusti 2008

Avskedsfesten på Ciragan Palace

Dermalogica slog på stort med en pampig avskedsfest på Ciragan Palace, ett slott som blivit ombyggt till hotell. De billigaste rummen här går för det facila priset av endast 10,000 riksdaler natten. Här skulle man ha råd att bo någon timme.

Blog Image

Alla anlände med bussar från sina hotell i vanlig ordning och strömmade in framför slottet. Här stod det massor med kypare beväpnade med silverbrickor fullbelamrade med vinglas. En del av de mer erfarna kyparna lyckades väl hålla hyfsad neutral min medans alla vackra damer i fina klänningar svepte förbi, de flesta andra såg rätt glosögda ut
Framför slottet var det också uppdukat en god buffé med det mesta man kunde önska sig.

Blog Image

Blog ImageBlog ImageNär mörkret innfann sig, och mitt batteri till kameran tagit slut smiley så sköts det av ett spektakulärt fyrverkeri från 2 båtar en bit ut. Sedan drog dansen igång. Tiden bara försvann.

Plötsligt, när jag hade det som allra trevligast, var det någon som sa att den sista bussen gick så det var dags att bryta upp och åka tillbaka till hotellet igen. Där fortsatte vi ett tag till innan det var dags att knyta sig framåt småtimmarna.

Blog ImageBlog Image

Helt otroligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...