tisdag 5 augusti 2008

Framme i Istanbul

Skapad 30/7

Vi åkte från Göteborg vid 8 tiden för att ansluta till ett glatt gäng med hudterapeuter, Skin Concept-personal och journalister på Arlanda för att därifrån resa vidare med Turkish Airlines till Istanbul. På Istanbuls flygplats var det ordnat en Gathering point av Dermalogica och busstransfer till de olika hotellen.Blog Image

Vi anlände till Hotel Hilton Istanbul framåt 22-tiden Turkisk tid. Hilton Istanbul är ett riktigt lyxhotell. Det är byggd -54 men renoverat ett antal gånger sen dess.

De flesta rummen har utsikt mot Bosporen, service var perfekt - personalen bugade till golvet och sprang benen av sig för att hjälpa till.

Tänkte koppla upp mig mot nätet för att blogga om vad som händer under dagarna men 200 spänn timmen är tillräckligt avskräckande för att låta bli. :-(. Jag skriver ner vad som händer och lägger in det i bloggen efteråt. Också bilder kommer jag att komplettera med i inläggen altt efter jag fixat till dom.

Dags att gå och lägga sig nu iaf. Det blir en intressant dag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...