tisdag 5 augusti 2008

Kongressdag 1

Skapad den 1 aug

Blog Image

Den 1:e började själva kongressen i den stora kongresshallen med ett uppträdande av en ottomansk danstrupp.

Blog Image

Den ottomanska dansen består av ett antal vitklädda dansare som snurrar oavbrutet åt samma håll med exakt samma hastighet under väldigt lång tid. En svartklädd person står still hela tiden förtom när han tar några steg efter 5 minuters snurrande. Jag har svårt att tänka mig att dessa föreställningar drog fulla hus när det begav sig. De första 30 sekunderna är intressanta. De resterande 15 minuterna är precis likadana. Undertecknad lyckades med hjälp av två badhanddukar och en papperskorg från Hilton se nästan ottomansk ut smiley

Blog Image

Efter inledningen öppnade Dermalogicas grundare, Jane Wurwand kongressen.
Hon hade ett mycket intressant föredrag om företagets historia, hur marknaden har förändrats under åren och hur man anpassat sig till den.

Blog Image

Det blev också några intressanta presentationer om nya serier som ska lanseras. Själv uppsakattade jag de delar som just handlade om markanden och trenderna samt de dragningar som beskrev vad som händer när man använder de olika produkterna rent tekniskt. (är ju gammal tekniker i grunden)

Blog Image

Vi åt en gemensam lunch (1800 pers!) i en stor lunchsal under kongresshallen. Efter lunchen beslöt jag mig för att skippa de sista två timmarna. Jag drog tillbaka till hotellet och ägnade ett par timmar till att lyfta skrot i gymmet och softa vid poolen istället.

Blog Image

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...