torsdag 14 augusti 2008

Sista semesterdagen...

...börjar närma sig sitt slut och jag har precis börjat komma in i semesterlunken. Tror ni man kan fråga chefen om ett par veckor till ;-)

I förrgår sålde vi Maja till en familj i trakten av Halmstad. Dom har varit och provridigt ett par gånger och var nöjda med det som såg. Besiktningen i Slöinge i förrgår gick bra och hästen bytte ägare. Är det nån som vill ha en kanin förresten? Gratis inklusive bur...

Blog Image

Efter Slöinge åkte vi söderut och släppte av Nathalie och en av hennes kompisar på Kastrup. Dom är nu i Portugal en vecka och lär ha det oförskämt varmt och trevligt just nu. När vi ändå var i trakten av Lund passade vi på att hälsa på Björn o Nilla ett par dagar. Äta lite gott, tjöta lite å dricka en massa god pilsner. DET...är semester!

Har nu precis kommit hem, ätit en bit, packat datorväskan och ska nu sätta mig ner en stund för att kolla in dagens OS-resultat. Sen blir det nog rätt tidigt i säng....det kommer att göra ont att gå upp 05.30 i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...