måndag 13 oktober 2008

Miljöpartiet vill ha fler bilar!

Det babblas en hel del dumheter på partiledardebatter, dagens inget undantag. Miljöpartiets Maria Wetterstrand konstaterade glatt att miljöpartiet vill ha 'mindre bränsleslukande bilar'.

Vet inte om jag riktigt håller med här. Om jag nu ska ha en bil som drar mycket soppa vill jag nog kunna få plats med lite grejer också. Visserligen sparar man kanske in lite på råvaror vid produktionen men...

Bilindustrin däremot gjorde antagligen vågen när dom hörde detta. Nu slipper man tänka på bränslesnåla motorer och alternativa energiformer. Bara bilarna blir mindre så är allt bra. Sparar in på material, lagringsutrymme etc.

Bygger man uteslutande 2-sitsar blir dom riktigt små och då kan man antagligen få plats med dubbelt så många i trafiken! Snacka om att kunna bränna soppa i framtiden! Dessutom, med fler bilar i trafiken, kommer man att kunna dra in mycket mer pengar på vägtullarna i Stockholm också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...