torsdag 24 september 2009

Fakiren

Sitter på Landvetter och dricker en quadruple espresso i Malmö Aviations lounge i väntan på första planet. Fakiren, Red-eye express, en favorit med många namn.

Klockan är 05:50(!) Har redan varit uppe i en timme. Varför gör man egentligen detta mot sig själv? Vad i hela friden får en person att år efter år (detta är mitt 7:e eller nåt) åka upp och ner på detta vis?

Sanningen att säga så är det rätt roligt. Får ett stort utbyte av att vara uppe och träffa folk på riktigt. Sitter ju inte precis nerlusad med kollegor på Lindholmen, alla är ju i Kista. Hade ju Tanja ett tag men det tar ju en stund innan hon är tillbaka. Tills dess behöver jag mina Kista kollegor för min mentala hälsas skull. Telefon går ju men det känns egentligen inte särskilt socialt. Gillar egetligen inte att prata i telefon heller om det finns bättre alternativ iom att jag ständigt blev tvingad till att 'höra av mig' per telefon var jag än befann mig. Trots detta uppskattar jag verkligen de stunder i telefon med kollegorna.

Oavsett vilket, det ÄR kul att åka till Kista - det var under många år det lilla som gjorde jobbet roligt, värt att åka till. Man ska trivas på jobbet annars kan det kvitta tycker jag.

Idag ska det bedrivas utbildning på nya applikationen både lokalt och med en större skara world-wide. Hoppas tekniken inte krånglar.

Detta blir en bra dag - känns redan nu. Dags att rusa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...