lördag 12 september 2009

Förberedelserna

Vi kom in på Lundbystrands indrottshall vid 10.30 men kunde inte sätta igång med förberedelserna pga att det spelades innebandy för fullt när vi dök upp.

När till slut innebandygrabbarna försvunnit omvandlade vi en svettig innebandyplan till ett trevligt dansgolv omgärdad av dukade bord med tända lampor. Bord stolar, dukar, drickor, godis, frukt, sladdar, lampor, priser, banderoller, projektorer, planscher... Folk högt och lågt och klara blev vi på en timme. Känns som vi har gjort detta några gånger. Precis som med de flesta andra aktiviteter där man ställer upp på frivillig basis...samma föräldrar och samma ungdomar varje gång - och ett enstaka nytillskott.

I morgon bitti är det bara för ljud & ljus killarna att rigga sina prylar och vid 12 drar det igång med internationell standard dans.

Tänkte ha med mig dator och kamera och försöka blogga ett antal gånger under dagarna. Kanske ladda upp nåt klipp på youtube eller nåt. Vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...