lördag 19 september 2009

Glad idag

Idag är jag på ett ypperligt humör :D

Veckan har varit genomgående hyfsad men i dag har det varit riktigt bra. Får man en riktigt bra start på dagen så humöret åker upp på topp så kan ju inget gå fel. Sen flyter saker bara på. Avslutade dagen med att gå på gymmet, något jag slarvat med sen vi flyttade innan sommaren.

Nu sitter jag och kopplar av med en öl samtidigt som jag installerar en virtuell server (egentligen jobb men ett sånt jobb man inte kan göra på jobbet - blockar hela maskinen under flera timmar så man inte får nåt annart gjort). Det är som att titta på vår färg som torkar så den får stå där och gå i bakgrunden medan jag gör annat, bloggar t ex.

Snart kommer Annette hem och kanske nån av ungdomarna om dom nu inte hittar på nåt annat (mycket grejer på gång nu när vi bor i stan). Sen är det dags för en riktigt god middag med biff, kanske pommes, massor med vitlökssmör, sallad och nåt gott vin till detta...mums!

I morgon ska jag på Whiskeyprovning - det ska bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...