lördag 19 september 2009

Lamphuset suger

Vi var på shopping-spree, köpte tapeter och annat till lägenheten. Vi stannade till vid Lamphuset på Backaplan för att se om dom hade en vardagsrumslampa som vi är i ett stort behov av. Då rummet är stort och det är högt i tak försvinner de flesta vanliga taklampor - vi behöver nåt stort.

Väl inne i affären hittade vi en lampa som både såg fräck ut och som skulle kunna passa storleksmässigt. Vi frågade om dom kunde tända den så man fick se hur den såg ut när den lyste men det gick inte, det var ingen som nådde sladden :-(

- 'OK, vi köper med oss lampan och så testar vi hemma, ser den helt fel ut så kommer vi tillbaka med den.'

Då berättade expediten att den var det enda exemplaret dom hade och att man fick montera isär lampan om man skulle ta den med sig, något dom inte hade tid med nu då dom bara var 2 i butiken. Det kan tilläggas att det inte var särskilt många i butiken vid tillfället, en lördag fm strax efter 11.

Efter lite diskussioner fram och tillbaka visade det sig att det var helt omöjligt att få med sig lampan utan vi fick komma tillbaka på måndag bara för att en expedit inte 'orkade' pilla isär den. Något irriterade lämnade vi butiken och hade redan i den stunden bestämt oss för att dom 3,500 kronorna hellre kunde spenderas i en affär som känner till betydelsen av service.

Fy fan vad en del kan göra för att slippa jobba. Hellre låta bli att sälja än att få lägga lite tid för att få en nöjd kund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...