onsdag 2 september 2009

Tummen ur!

Har inte bloggat på länge...väldigt länge...evigheter faktiskt. Tappade helt enkelt sugen, för många negativa saker hände, svårt att komma loss.

Den mörka perioden berodde på flera saker men den med störst inverkan är att jag förlorat en person som jag under många år betraktat som en bra vän, något jag själv bidragit till och något jag kommer att sörja länge. Å andra sidan kan man inte hänga läpp i all evighet. Det ordnar upp sig till slut. Så länge det finns hopp...så finns det ett ljus någonstans, eller hur?

Dags att få tummen ur och ta upp bloggandet igen!

Bloggen kommer att innehålla små och stora saker om mig, en del, tycker ni säkert, snedvridna åsikter om allt mellan himmel och jord (provocerar man kan man få igång en debatt ;-) och också kommer en del välplacerade kängor att utdelas mot samhället och andra som förtjänar detta. Det finns nog plats för en och annan ros också.

Tänkte inleda med en serie inlägg som sammanfattar en del stora händelser under året som t ex att jag flyttat in till stan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...