onsdag 7 oktober 2009

Reservdelsmannen

Då var det dags igen. Armbågsoperation. Kommer inte riktigt ihåg när det var sist men det var nog en 3 år sedan. Då höger - nu vänster arm.

Blev uppringd idag vid 3-tiden av en sköterska som berättade att operationstiden är satt till torsdag nästa vecka. 9 dagar kvar bara. är uppe i Kista tisdag-onsdag och sen är det bara hem och förbereda sig.

Lite jobbigt med tanke på att det var så pass kort varsel med tanke på allt man ska göra och så. Kollade snabbt av med Maria om det var OK att ta det så tidigt med tanke på vad detta gör för planeringen på jobbet. Vill ju inte heller missa nya roliga saker som händer bara för att jag blir sjukskriven. Tänkte försöka hålla ner sjukskrivningstiden till ett par veckor om jag lyckas. Blir ju av med gipset efter ca 10 dar. Sen är det bara att bita ihop. Huvet har jag ju alltid med mig!

Hemma är det tur att lägenheten i stort sett är klar. Tapeterna till vardagsrummet kommer i morgon och ska upp i helgen. Sen är det bara att luta sig tillbaka och njuta av en totalrenoverad lägenhet.

Det är i varje fall skönt att få det överstökat så man kan köra på för fullt sen utan att besväras av att det gör ont hela tiden. Lite tråkigt att jag måste frysa mitt gymkort nu när jag äntligen fått tummen ur. Kommer att tappa massor under de långa månader jag inte får träna.

I det stora hela blir det nog bra iaf. Den högra funkar klockrent efter operationen. Den vänstra blir säkert lika bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...