onsdag 28 oktober 2009

A walk in the park

För att slå ihjäl tiden har jag ägnat de senaste dagarna åt att vara i naturen på långpromenader. Förr, i det militära fick man ju betalt för såna här äventyr, nu gör jag detta för att få tiden att gå.
I går var det en mulen dag med lätt duggregn men jag spände på mig kängorna, tog på mig ett regnställ, hängde en ryggsäck med fika på ryggen och beväpnade mig med en kamera. Jag gick upp till Delsjön och tog spåret runt hela klabbet samt tillbaka hem igen, en lagom liten sväng på sådär 1,5 mil.
Idag när jag vaknade sken solen från en klarblå himmel och det stog 5 grader på termometern. Bestämde mig hastigt för att upprepa det hela. Tog en liten annan väg denna gång för att passera Delsjöns TV mast på toppen av berget.
Två sköna turer blev det och massor med fina höstbilder som kan betraktas här: http://bilder.norvell.eu/#6.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...