måndag 2 november 2009

Inte på rak arm

Nu har det gått 4 dagar sedan gipset åkte av, 2 och en halv vecka sedan operationen och saker går långsamt framåt.

Rörligheten kunde varit bättre även om det är bättre än sist. Har väl ett rörlighetsspann på ca 100 grader (bilderna) till skillnad mot runt 170 som det ska vara. Klarar knappt av att peta mig själv med långfingret mot axeln. Det gör inte direkt ont längre utom då jag gör något obetänkt lite för fort. Försöker jag passera ändlägena gör det förbaskat ont och det ska jag ju vänta med tills på torsdag när sjukgymnastiken ska börja.

Sen glappar armbågen...håller jag armen i 90 graders vinkel rätt ut framåt och pendlar handen från vänster till höger så glappar det i armbågsleden 'klonk' vilket känns lite obehagligt. (Visserligen sa kirurgen att dom skulle kika ner i leden men man behöver väl inte bända upp den så mycket)

Nervsystemet har fortfarande lite problem med att hålla handen stilla i vissa lägen. Plötsligt i något läge börjar handen självsvänga(!). Eller så rycker jag till och tappar nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...