lördag 30 januari 2010

En strimma ljus igen

Det har, som några har uppmärksammat, varit väldigt tyst på bloggen ett antal månader. Jag har av olika anledningar tappat framtidstron och hamnat hamnat i en låg mental period ett tag och då är det bäst att hålla tyst istället för att sprida negativism omkring sig. Nu har en del saker börjat förbättras igen - det finns en strimma ljus där framme. Hoppet är tillbaka iaf.

Jag har under tiden haft min underbara familj att luta mig mot och vi har gjort en del kul saker som t ex åkt till Thailand hela gänget över nyår - enda misstaget var väl att vi bokade returbiljetter (jag är inte gjord för sånt här kallt klimat)

Jag får väl försöka få till en efter-rapportering av lite händelser och lägga upp lite bilder från resan. Så nu kanske ni blir spammade med inlägg ett tag. Ska passa på att gå in på Facebook också och göra lite catching up.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...