torsdag 4 februari 2010

Insnöad?!

Göteborg har drabbats av snökaos(!) Tidningarna smäller upp det som en katastrof i en magnitud som saknar motstycke. I vanlig ordning börjar man jämföra århundraden. Snösvängen arbetar dygnet runt, lastbilar som står still, problem för spårvagnar och bussar, flyget går inte, 'Lämna bilen hemma', ga ga, ga, ga.

Ok...det är inte mer snö här nu än vad det brukar vara i Stockholm en vanlig vinterdag...så vad är problemet?!

Ja, jo, vi är ju mest vana vid vatten i smält form härnere. Paraply istället för snöskyffel. Sydväst istället för pälsmössa.

Såg fram emot att få åka till Kista idag men fick ställa in min resa på inrådan från resebyrån då flyget blev inställt. Jag fick en helt vanlig dag på jobbet här hemma istället. Tråkigt att inte träffa kollegorna i Kista - och att inte få fika med Ewa :-( men i det stora hela så blev det till slut en bra dag, en riktigt bra dag faktiskt.

Apropå snökaos, jag gillar snö, mycket snö ska det vara. Så nu hoppas jag på mer, men inte på fredag för då ska jag till Kista på seminarium :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...