lördag 20 mars 2010

Äntligen fredag!

Veckan har kommit till sitt slut.
Lite rörigt har det varit, har hänt en del så en snabb sammanfattning är på sin plats.

På jobbet rasslar sakerna på, releaser med korta ledtider, och duktiga, engagerade människor som fixar och trixar...kan det bli bättre? Knappast! Efterlängtade saker som uteblivit sedan länge är på g. Det finns ett nytt spår för personlig utveckling, får man hoppas!

Försov mig i morse...första gången på...ett halvår eller nåt. Brukar inte vara särskilt märkärdigt att försova sig...om man inte missar planet till Bromma, då är det inte lika kul.

Kul är däremot att min nya server kommer i slutet på månaden, en server som fixar behoven av Sharepoint 2010 utveckling ach en del annan utveckling som krävs de närmste åren.

Ännu roligare är att jag lyckats plocka ihop en maskin privat från ett par olika leverantörer som slår ovan nämda server på fingrarna ordentligt...för halva priset! En I7a med multi-threading, super spel-grafik, 6Gb RAM (ja, det är i minsta laget) och 2 1 Tb RAID diskar. Nu är det bara att vänta på att årets bonus trillar in. Nästa hem-pc lär man väl få vänta på så en ny maskin som hinner damma igen tills dess är väl OK att skaffa sig antar jag.

Tjoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...