söndag 30 maj 2010

Mental urblåsning

Jag sitter i skrivande stund i vagnen i Kungshamn och väntar på att kaffet ska rinna ner. Annette är på kurs i Stockholm och jag åkte ut hit igår för att få en stunds avkoppling. Det finns nog inget skönare än att njuta av tystnaden här ute, att få stressa av efter en som det känns ändlös vecka på jobbet. Man behöver en mental urblåsning ibland.

Jag tog med mig cykeln ut för att testa på att cykla till Smögen så igår begav jag mig ner möt bryggan i Smögen för att käka en räkmacka. Fint väder var det - inte ett moln på himlen, fast blåsigt värre. Men så länge man hittade lä så var det jätteskönt ute. Mycket folk i rörelse redan trots att det inte riktigt är båtsäsong än.

Väl framme på bryggan i Smögen satte jag mig på Café Skäret och tog mig en räkmacka och en öl. Mmm :-). Efter en stunds latande var det dags att cykla hemåt igen. Bron mellan Smögen och Kungshamn är inte så jättekul när man ska från Smögen, det går uppför hela tiden (konstigt, det kändes nästan likandant när jag cyklade till Smögen också). Fantasktisk utsikt längst upp är det (se bilderna - man ser Smögen längs med bron och Kungshamn till vänster)

Efter blåsten igår så fick jag och grannen utföra lite underhållsarbeten på vår höga TV mast som stod på sniskan i morse men nu är den säkrad för att klara storm. Hemmabio är nu monterat med ett 5.1 system från Logitech och med subben instoppad under soffan, snacka om bas!

Nu ska jag sätta mig i solen en stund med en kopp innan det är dags att börja röra sig hemåt igen för att ta tag i vardagens sysslor. (och spela lite spel på min nya maskin ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...