fredag 31 december 2010

P-A:s nyårskrönika

Året 2010 har varit ett otroligt händelserikt år. Det började med nyårsfirande i Thailand. Bilden till höger är från Kata Beach där vi tittade på fyrverkerier barfota på en strand iförda shorts. Känns lite avlägset med tanke på all snö och kyla som vi har nu.


Våren fylldes med mycket arbete och lite vila följt av en skön sommar i vår nyinköpta villavagn som står i Kungshamn. 


Vår äldsta dotter Nathalie passade på att flytta ihop med en kille efter sommaren, vår blivande svärson antar och hoppas jag, det är en väldigt trevlig kille. Tiden går fort...väldigt fort. man ser det genom sina barn. 


Ett par veckor in på hösten efter semestern gick jag in i den berömda väggen och har fått känna på hur det känns, inget vidare faktiskt. Samtidigt har det givit mig många insikter om vad som är viktigt och hur jag ska förhålla mig till saker och ting i framtiden.


Jag har sedan september gått hemma och vilat mig samtidigt som jag försökt hitta mina borttappade kunskaper och gnista....och så har jag ju tränat en del också.


Den som söker finner brukar man ju säga. Har börjat hitta mig själv igen på allvar, denna blogg-applikation är ett bevis på detta. Min familj har sett en del andra sidor av mig som saknats ett tag.Jag hoppas kunna komma tillbaka till jobbet i februari igen om allt går väl.


Vintern i år har varit fantastisk, den bästa på många många år. Göteborg har erbjudit annat än regn och rusk som omväxling, vilket iaf jag uppskattar. 


Jag vill passa på att tacka alla som stöttat mig genom året och önska alla ett riktigt Gott Nytt år. Hoppas vi ses snart på det nya året!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...