onsdag 12 januari 2011

Assassins Creed II

Jag håller för fullt med att spela ett spel jag köpte för några veckor sedan, Assassins Creed II från Ubisoft. 


Jag köpte den som download från CDON för bara 59 spänn!


Gillar man ett första persons spel och smyga omkring så är detta definitivt något att kika på.  Spelet är stort, riktigt stort. De städer man rör sig i; Florens, Neapel etc, är så stora att man har och göra länge med att hitta allt. Det finns så otroligt mycket att upptäcka. Bara att följa storyn ger många härliga speltimmar och då skrapar man bara på ytan av vad som finns att göra. Till skillnad från många andra spel som t ex  Call of Duty där storyn kan klaras av på mellan 8-16 timmars speltid så har man att göra mycket lång tid här. Jag har säkert redan spelat över 20 timmar och har inte ens kommit halvvägs (det klart, man gör ju litsesidospår ibland). För 59 spänn ger det ett bra pris/spelad timme.


Storyn håller, grafiken är utmärkt och man känner sig inte instängd av spelets gränser utan access utanför 'spelplanen' känns naturlig då den passar in i storyn.


Spelet är en blandning av att smyga runt och utforska, taktik i att välja rätt tidpunkt, tyst lönnmörda eller bullrigt ha ihjäl folk, lösa gåtor och problem samt bygga upp sin hemstad och sitt hem. Klart värt att testa. Jag är såld i vilket fall. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...