måndag 3 januari 2011

USleep? Uhave IPhone?

Apple does it again. Vad jag tycker om AjFån, eller Apples produkter i stort, är väl ingen större hemlighet. Har varit emot dyngan sen dom började med Macintosh en gång i tiden och det har bara förstärkts på senare tid på det sätt man låser in sina kunder.


Igår kunde man läsa i Expressen om att ägare av Iphones inte har vaknat pga att alarmet inte funkat på det nya året(!) Något mjukvarufel tydligen som ska börja funka den 3:e igen. Är det någon av utvecklarna på Apple som ville ha några dagars extra ledighet efter nyår kanske? Tror aldrig jag hört talas om en sån bugg i mobiltelefonins historia!


Vi får väl hoppas att detta är en engångsföreteelse och inte något som kommer att upprepa sig vid varje månadsskifte annars är det sannolikt att rekryteringsföretagen kommer att lägga till en fråga i sina formulär: 'Äger du en Iphone?' och sätta minus på alla ansökande som löper risk att försova sig pga sin udda böjelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...