fredag 11 februari 2011

En "riktig" första vecka avklarad

Nu är den första riktiga jobbveckan avklarad, en vecka där jag faktiskt haft verktyg och jobbat med min uppgift. Man får inte mycket gjort på 25%, det är inte som att jobba på bandet, det tar lite tid att starta upp och avrunda också. Däremellan ska det fikas och tjötas. Blir inte mycket tid till produktivt arbete.


Början av veckan såg lite oroande ut med dålig nattsömn och diverse andra välbekanta symtom som dök upp men torsdag och fredag har varit kanondagar. Den chef jag har kontakt med och som driver mitt 'fall' har också varit fantastisk, den bästa jag haft att göra med på mycket lång tid, och det hjälper till så klart. Det känns att han genuint bryr sig. En ros där!


Jag avslutade veckan med att köra en timmes benträning på SATS och nu ligger ett par öl på kylning. Hade tänkt att jag skulle knacka lite på bloggapplikationen men jag tror att det blir lite Civilazation V istället.


Nästa vecka blir en vecka alldeles alena på jobbet har Tanja åker norröver på sportlov. Då får vi se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...