måndag 14 februari 2011

Filminspelning på gatan

När jag skulle till jobbet i morse och var på på väg ner till busshållplatsen så så jag en filminspelning av det där 'enkla' slaget man ser ibland på tv; en person går fram till en dörr, knackar på, en person öppnar och ser lite överraskad ut men ber vederbörande komma in och så fortsätter inslaget där inne.


Utanför ett hus vid busshållplatsen stod en hel folksamling, bilar, kameror, lampor, mikronfonbommar...you name it. En person, följd av kameraman och mikrofonkille gick fram till ytterdörren och knacakde på. En person öppnade och besökaren gick in. Strax efter kom besökaren ut och bytte med kamera killen och ljudkillen som gick in. Sen upprepades samma spektakel en gång till fast filmat från insidan istället, när dörren öppnades kom en mikronfonbom ut genom dörren och sedan gick besökaren i och dörren stängdes.


Strax efter kom alla ut för du skulle man filma hur personen lämnade sin bostad och tog bilen därifrån...fast bara 10 m, sen parkerades bilen och man gick in igen...jobbigt värre med film.


Sen, ett antal timmar senare när jag åkte förbi på vägen hem stod där en lastbil med kran och på den monterad en jättestrålkastare riktad mot uppfarten. Jag antar att det fortsätter på kvällen när vederbörande kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...