onsdag 9 februari 2011

Var det för tidigt igen?

Var det för tidigt att börja jobba igen undrar jag. Förra veckan började mjukt med bara tre dagar bara med att vara på plats och ha inledande möte för arbetsåtergång.


Denna veckan fick jag min dator och jag har börjat så smått att installera upp den och ta tag i det jag ska jobba med 2 timmar/dag. Jag hade 'telefonfika' med kollegorna idag och det var en positiv upplevelse även om en telefon inte kommer ens i närheten av att ersätta personlig kontakt. Har också kommit igång med min uppgift vilket känns bra. 


Det som oroar mig just nu är att jag jobbat defacto i tre dagar och de tre senaste nätterna har jag sovit dåligt, riktigt dåligt. I natt vaknade jag stup i kvarten och låg vaken i flera timmar och lyssnade på tinnituspip och kunde inte somna om. Idag kom också huvudvärken när jag var på kontoret och nu har jag dessutom en lätt olustig känsla i magen.  


Jag hoppas att detta är något temporärt som går över om några dagar. Jag vill verkligen börja jobba igen börja 'träffa' folk igen. Jag kommer att bita ihop och köra denna veckan ut till att börja med och förhoppningsvis också nästa innan jag drar några förhastade slutsatser. Samtidigt kan det vara viktiga signaler så dom får inte ignoreras. Ska konsultera Alviva på fredag om saker inte blir bättre.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...