fredag 4 mars 2011

Bildbanken uppdaterad med en massa godis

Bildbanken har jag nu uppdaterat till att extrahera och visa detaljer från kameran; slutartider, bländare etc, samt att också ge mig möjlighet att skriva in titel och dylikt till bilderna.


Jag har också lagt till möjlighet att både betygssätta och kommentera enskilda bilder.


Det mesta arbetet ligger bakom kulisserna där jag byggt in funktioner för att automatiskt ladda upp hela foldrar med bilder som automatiskt reduceras till lämplig storlek innan dom laddas upp. Mer om detta kommer i en serie sidor som ska beskriva själva blogprojektet, vad jag gjort och varifrån jag lånat valda kodsnuttar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...