fredag 4 mars 2011

Förstoppad sömnlös flabbande Duracellkanin

Är detta verkligen sunt?

Är det meningen att en människa ska behöva stoppa i sig någonting sånt här? Normala läkemedel brukar i avsnittet för biverkningar börja med risker för upp till 1 av 100. I detta fallet täcker de första avsnittet in området 'fler än 1 av 10' och sen fyller det på. Det blir nästan en A4 med bara biverkningar, hua!

Rent statistiskt är sannolikheten för att bli riktigt dålig så stor att det i stort sett är garanti på det.

Mycket vanliga biverkingar
Fler än en av 10 drabbas av 10 olika biverkningar. Notera, fler än en av 10. Två är fler än en. Detta innebär nästan garanterat att man kan råka ut för minst två av dessa biverkningar.
Vanliga biverkningar inte mycket bättre
Upp till 10% kan drabbas av ca 53 olika biverkningar dvs det är rätt solklart att åka på en ellr två av dessa också.Listan fortsätter med mindre vanliga biverkingar. Dessa nivåer brukar man känna till från vanliga läkemedel.

Det som är riktigt intressant med detta läkemedel är att många biverkningar har sin motsats, svårt att sova - trötthet, diarré - förstoppning, svårt att få upp den - eller ner den, muntorrhet - ökad salivutsöndring....Man fuckar med hjärnan här, det är kontrollsystemen i hjärnan som påverkas. Nästan vad som helst kan hända i kroppen.

Är man inte sjuk så blir man
Najs, eller? Sånt här vill man att folk ska stoppa i sig när dom är deprimerade...och är man det inte innan så blir man det antingen av att läsa denna lista eller löper risk att få det genom att äta eländet!

Sätter på grannens hund
Äter man sånt här slutar det väl med att man springer runt som en förstoppad sömnlös flabbande Duracellkanin med diarré, som med rinnande muntorrhet får anorexi pga av för stor aptit och som är så sexuellt störd så man sätter på grannens hund medans man gnisslar tänder, ha, ha!

1 kommentar:

  1. Läste idag om en doktor som gav ny medicin till patienten och sa: "Denna medicin kommer inte att hjälpa, men biverkningarna får dina bekymmer att verka futtiga."
    Påminner nästan om din medicin, eller hur?

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...