tisdag 29 mars 2011

House bortsparkad

Idag när jag öppnade tidningen upptäckte jag till min fasa att kvällens höjdpunkt i fyran, House, hade utgått och ersatts av fotboll, Sverige-Moldavien. Moldavien! Vad är det för land? Jag vill se House, inte 22 pojkar som springer och leker på en gräsplan.


Varför sänder man inte sporten i en av alla de sportkanaler som finns kan man undra? Jag är helt övertygad om att alla fotbollsnördar hade blivit totalt rabiata om en landskamp i Viasat Sport hade utgått till förmån för t ex House. Nästa tisdag är det hockey Foot in mouth


När vi nu har en massa sportkanaler som är tänkta för sportintresserade, visa sporten där, och låt oss andra slippa den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...