tisdag 8 mars 2011

Spelnostalgi

Sitter i skrivande stund och installerar Windows Vista på min stationära burk vilket kommer att göra den till en trippel-boot maskin med Vista, Windows 7 och Server 2008.


Vista är skräp men jag behöver detta för att lira några fina spel jag kom över. Thief har alltid varit ett av mina favoriter, nu kom jag över hela serien; Thief - Gold, Thief - The Metal age och Thiew - Deadly Shadows för bara 99 spänn. Dessutom hela Hitman serien för lika mycket, där ingår fyra spel. Sju spel för 200 spänn - ett klipp!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...