tisdag 24 maj 2011

Både sista träningen på drygt en vecka och sista läkarbesöket avklarat

Idag var det sista träningspasset på drygt en vecka för mig. Nu är det dags att ta tag i alla studentförberedelser, leka papparazzi på ytterligare en bal och sedan blir det 2 avslutningar, en på fredag och en nästa onsdag. Där emellan blir det inte mycket vila. Därför kändes det extra kul att få köra skiten ur sig idag med tricepsträning och ett grymt roligt cykelpass med Cie på Valhalla. Dessutom fick jag rätat ut nackspärren (eller nästan nackspärr) jag ådrog mig igår när jag körde axelträning på Kompassen. Nästa gång det ska tränas blir på fredag nästa vecka med ett bicepsträning och ett cykelpass på Landala.

En annan kul sak som hänt idag är att jag var på mitt avslutande läkarbesök på Alviva (det ska flyttas över till Feelgood nu) och har blivit "cleared" att börja jobba 50% from 1 juni. Riktigt najs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...