söndag 15 maj 2011

Göteborgstrampet på SATS Landala

Idag har jag varit och kört ett 3-timmars asgrymt cykelpass på SATS Landala kallad Göteborgstrampet med filmad bana runt Göteborg. Det var en närapå fullsatt cykelsal med bara taggade deltagare och ett fantastiskt go från början till slut.

Jag dök upp en stund innan för att värma upp lite inför passet och sprang på dagens instruktörer i full fart med att skära bananer, äpplen, och bars som vi skulle få under passet.

Dagen till ära hade vi en storbildskärm med filmen av banan vilket var ett filmat cykel äventyr (fast filmat från en bil) där våra instruktörer tidvis kört vilse någonstans i Västra Götaland sent på kvällen - fast kul var det, mycket trevligt initiativ. Passet inleddes som cykelpassen brukar med full fart och sedan var det bara att stå på från början till slut. Cie körde första halvan och jag hade tänkt att hålla igen lite första timmen för att kolla orken men med Cie går det helt enkelt inte att hålla igen. Hon överraskade mig med att köra min favvolåt "Faster" med Within Temptation idag vilket värmde, klart bättre än schlager tycker jag fast det finns ju mer eller mindre bra schlager.

Lina tog över efter halvtid och körde resten av passet ända in i mål. Lite tyngre musik och samma härliga energi även här. När den ena cyklade så sprang den andra runt och fyllde på vatten eller bjöd på frukt.

Man kan tro att 3 timmar är mycket men faktum är attt när man passerat 2 timmar så går benen nästan av sig själva. En timme till hade nog funkat för mig.

Ett jättetack till Cie och Lina och jag hoppas det blir fler såna här tillfällen snart igen.


Här kommer en länk till lite bilder som jag lyckades få hjälp med att ta under passet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...