onsdag 11 maj 2011

Har bidragit till den globala uppvärmningen

Idag när jag hoppade av spårvagnen hemma möttes jag av ett underligt väder; solen sken så det hettade i huden samtidigt som det regnade lätt. jag tittade upp mot himlen och konstaterade att det moln som släppt ifrån sig vattnet inte var kvar längre. Lite senare mötte jag en person med en rullväska fotkommenderad vid sin sida och ett uppfällt paraply. Inte så konstigt om det regnar men då hade det upphört för länge sen. Den något bleka uppenbarelsen under paraplyet visade sig vara en japan. Det var alltså ett parasoll, inget paraply.


Vi har haft en fantastisk start på sommaren med värme som sällan brukar vara så här års. Om detta är ett resultat av den globala uppvärmningen så är det ok för mig. Jag harsjälv varit med och bidragit till den globala uppvärmningen på Andréas cykelpass idag. Värmen i den lokalen slog alla rekord. SATS Kompassen har väl inte den bästa ventilationen så i kombination med att det var fullsatt, solen stekte in genom fönstren och alla körde järnet så blev det riktigt varmt...och fuktigt - precis som i tropikerna. Kul pass idag blev det och lite nytta gjorde det väl också hoppas jag. Nu, mat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...