lördag 28 maj 2011

Lätt avslaget idag

En frukost som anstår en kung!
Idag har det varit en väldigt lugn och avslagen dag där vi alla "konsoliderat" oss efter gårdagens festligheter. Det blev rätt sent igår och vi tog alla en lååång sovmorgon. Vi hade aldrig klarat detta utan hjälp av Nilla och Björn, tack så mycket!

När vi väl pallrat oss upp på sena förmiddagen kändes det lämpligt med en majestätisk frukost vid halv elva. Rostbiff, skinka, potatissallad, ostbricka, druvor, juice och massor med kaffe. En del av det som blev kvar av gårdagens buffé. Nyttigt?...nä, men gott!

Sen har vi mest slappat, kollat och jämfört bilder (vi tog tillsammans drygt 1000 bilder Björn och jag), testat objektiv och pillat med våra datorer.

I skrivande stund sitter vi och blänger på Stardust och smuttar på ett glas Jura.

1 kommentar:

  1. Hjälpen Ni fått av oss är ju egentligen bara för att vi bor gratis hos Er;) Och så så klart för att vi tycker det är roligt att få vara här och hjälpa till - äta och festa kan man ju alltid hjälpa till med.
    Kram Nilla

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...