onsdag 11 maj 2011

Ny dag - nya mål

Jag satt någon timme i går kväll och försökte fixa till bloggen. Den vägrar numera att acceptera blogginlägg via mail från min telefon. Jag har kommit saken på spåren men det är ännu inte riktigt löst. Twitterinläggen plockar den så fint in men inte mailen. Däremot fixade jag till en massa andra störande buggar som retat mig ett tag.


Idag är det en ny dag och nya mål. Ska precis börja jobba mina få timmar med mina 'listor' (ni hörde tonfallet) innan det är dags att dra in till SATS Kompassen för ett nytt härligt 3-timmars gym/cykling-pass. Idag är det mage, bröst och lats följt av stenhård cykling med Andréas som står på schemat.


Förhoppningsvis ska jag väl få till den där #%¤#% mailbloggfunktionen också i eftermiddag Laughing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...