onsdag 4 maj 2011

Snart dags för träning efter en lååång arbetsdag.

Har precis jobbat klart mina 25%. Underligt att en dag kan känns lång även om man bara jobbar två timmar men det hänger väl ihop med att det är lite ensamt just nu och uppgiften inte direkt kittlar min bubblande kreativitet. 


Jag får släppa loss den kreativiteten på SATS istället. Idag står den ett 'dubbelpass' på schemat; först en halvtimma mag-träning i gymmet följt av en halvtimma cykling med Laura Geisler. Laura kör gula 'nybörjar' pass men man kan köra stenhårt där med eller bara finslipa tekniken. Efter det blir det en timme lats och rygg i gymmet följt av en timmas tuffare cykling med Christian Reinert. 


I morgon avslutas veckans cyklingshysteri med en av mina två favorit-instruktörer, Andréas Kristoffersson Edman, den tuffaste av dom alla!


Tillägg kl 21:01 - Det visade sig att det Christian var utbytt idag. Glatt skuttande med ett stort leende passerade Cie, den andra favoritinstruktören, förbi på väg mot salen när jag stod och kämpade med att lyfta vikter fram och tillbaka. Det blev ett ruskigt bra pass idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...