onsdag 25 maj 2011

Student-papparazzi igen!

Idag har jag ytterligare en gång bedrivit papparazzi-liknande verksamhet i Göteborg då Paula skulle på studenbal på Valand med studenter från Hvitfeldtska gymnasiet i kväll.

Det började på Mazi där hon gjorde håret mellan 14.00 och 16:00.  Jag gjorde precis som sist med storasyrran, jag dök upp vid 15 för att ta lite bilder och kolla in läget. Tog sen ett fotovarv på stan och kom tillbaka vid 16.

Annette på Mazi
hjälpte till med håret
Vi körde sedan hem för att håret som det lagts så mycket möda på inte skulle stökas till i snålblåsten som råder idag (och detta känns igen från förra inlägget av samma karaktär, det är Göteborg ;-)

Hemma var det dags för en bit mat och sedan make-up, dvs marknadsföringsdetaljerna, som gällde. Efter detta på med klänningen vilken satt som skräddarsydd  (tack Gunni för bägge tjejernas festblåsor!)

Hon blev hämtad strax före 19 av sin kavaljer och efter en del köande avsläppt på Götaplatsen därifrån man klassvis vandrade ner mot Valands festvåning efter orkestern Göta Lejon.

Utanför Valand samlades blev det en lång kö av festklädda och muntra ungdomar i måmga hundratal som efterhand slussades in på Valand för sin studentbal.

Precis som sist har jag inga bilder från denna begivenhet då inget av dörrvakerna trodde på att jag var 18....skumt ;-)
Paula hade dock en kamera med sig så vi får väl se bilderna efteråt. Vi hoppas iaf att hon får en riktigt trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...