tisdag 17 maj 2011

Student-papparazzi!

Annette på Mazi fixar
till frisyren
Idag har jag flängt stan runt högt och lågt på jakt efter bra papparazzi bilder på Nathalie inför studentbalen på Valand med studenter från Ester Mosesons gymnasium i kväll.

Det hela började på Mazi där hon gjorde håret mellan 13.30 och 16:00(!) Jag dök upp vid 15 för att ta lite bilder och kolla in läget.

Därifrån skulle hon sedan köras hem för att håret som det lagts så mycket möda på inte skulle stökas till i snålblåsten som råder idag.

Visst är hon vacker,
 vår dotter!
Väl hemma var det dags att lägga på resten av marknadsföringsdetaljerna i ansiktet och slinka in i blåsan vilken satt som en smäck om jag får säga min mening.

Framåt 18 var det så dags att köra unga damen till Chez där det skulle förfestas med några av killarna från klassen innan det var dags att röra sig vidare mot Valands festvåning för själva balen.

Utanför Valand samlades festklädda glada och förväntansfulla ungdomar i hundratal för att gå in på balen. En del hade samlats på Götaplatsen innan och vandrade ner i stora skaror, andra kom i limosiner eller vanliga bilar. Stämningen var hög och förväntansfull.

Väl inne på valand blev det inga bilder för jag hade ingen biljett men jag skickade med en liten kamera. Hoppas att hon får en riktigt trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...