måndag 2 maj 2011

Träningen uppskruvad några snäpp till

Jag har sedan några veckor skruvat upp träningstakten ytterligare några snäpp. Jag ligger nu på en kvot av ungefär 12-15 timmar i veckan fördelat på 4-5 tillfällen. Varje tillfälle brukar bestå av ca 1,5-2 timmar i gymmet följt av en timme spinning. Det gör nytta också. Airbagen minskar för varje vecka som går. Jag blir starkare fysiskt men också mentalt vilket är precis vad jag behöver just nu. Latmasken skall dräpas!


Denna vecka ska jag slå ihop ett par pass på onsdag vilket blir lite spännande. Först ett spinningpass, sedan en timme gym och sen en timme spinning till. 


Det är svårt med gruppträning, i gymmet har jag bara mig själv (även om det är roligare att vara två), men kör man spinning är man beroende av att man har en bra instruktör.


SATS har överlag bra instruktörer men det är några stycken som sticker ut lite extra; Andréas Kristoffersson Edman har en ruskigt bra teknik, bland det bästa jag sett och man lär sig vädigt mycket samtidigt man är helt färdig då han pushar en till gränsen. Mycket bra! Cie Rosenqvist är också väldigt bra. Hennes största styrka är den positivism och glädje hon utstrålar i salen och man blir alltid glad när man är där - och trött också ;-) 


Just nu ser jag fram emot en 'Göteborg runt' spinning med bl a Cie den 15:e som under tre timmar ska släpa oss runt på en filmad bana runt Göteborg på storbildskärm. Riktigt Najs (om man överlever vill säga) 


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...