torsdag 19 maj 2011

Träningsvärk idag

Idag har jag känt mig riktigt seg i benen  sen jag vaknade i morse. Jag körde benträning i måndags och igår så idag är det lite stelt. Bara 2 dagar kvar av träningsveckan och snart dags att åka i till Kompassen för en och en halv timma i gymmet följt av en timmas cykling med Cie. Ska bli kul att testa nya upplägget, har förstått att det är lite tuffare än förra versionen.

I morgon är det biceps träning och  lunchcykling med Lina på Landala. Det är rätt intressant hur man till slut hamnar på olika ställen varje beroende på vem som kör passet eller var den bästa utrustningen råkar finnas efter ens träningsbehov. Vilket gym man hamnar på är kanske inte det viktigaste då det mesta håller hög standard på de flesta anläggningar med en del variationer. Däremot tycker jag att det är superviktigt att man trivs med sina instruktörer, det ska vara roligt att träna och det måste kännas 100. Jag flyttar gärna på mig för att få rätt instruktör hellre än att genomlida ett pass med en jag inte tycker om.

Kompassen har den absolut bästa maskinparken så man kan köra det mesta där men curlstången är riktigt usel. Brukar bli cykel på måndagar, onsdagar och torsdagar där.

Landala har den absolut bästa curlstången så där kör jag helst biceps och fredagscykling om jag har tid och ork.

Valhalla har en okej curlstång men lite dåligt med vikter till den. Dom har också och bra grejer för magträning. Annars är det rätt dassigt med prylar och litet så där är det mest tisdagscyklingen som lockar.

Kungsgatan har jag tränat på en gång. Cyklingen är bra men stället är byggt utifrån lägenheter i flera våningar i ett gammalt hus så det är en himla massa rum, trösklar och trappor. Utrustningen är rätt åldersstigen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...