söndag 5 juni 2011

Celebert besök idag

Idag har det varit lika fantastisk väder i Kungshamn som det var igår. Morgonen började lite blåsigt och man drog snabbt in näsan igen efter att ha kört ut den i morgonblåsten men framåt lunch så mojnade vinden och temperaturen steg snabbt. Vi ägnade förmiddagen åt att fixa och trixa och kasta vatten på nya gräsmattan och pilla lite med blomlådor och såna saker.
Efter en sen lunchsallad blev vi överraskade av Lotta & Per som kom inglidande på nya hojen efter att ha glassat en stund på Smögens brygga. Snabbt på med lite kaffe och te till kanelbullarna de hade med sig. Detta blev helt perfekt, att fika på en altan i solen i lugn och ro, vinden som susar, fåglar som kvittrar...oj, där blev jag nästan lyrisk. Vi blev sittande i ett antal timmar och hade det görmysigt iaf.

Till middag blev det...gissa...grillat! Vad annars så här års? Jag hävdar fortfarande att man kan grilla allt, t o m soppa (om man kan få det att stanna på gallret).

Nu är klockan snart 9 och det är fortfarande shortsvarmt ute. Gött! Nu är det dags att kolla in de sociala medierna och mailen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...