onsdag 1 juni 2011

För hon har tagit studenten.....

Stora Torps Herrgård
Nu har Paula följt syrrans spår och tagit studenten hon också. Det hela började kl 07.00 i morse då hon infann sig på Stora Torps Herrgård för att tillsammans med klassen i Affärsprogrammet grunda med en champagne-frukost.
Undertecknad var givetvis på plats med kameran i högsta hugg.

Vid 2-tiden var det utspark från Hvitfeldska Gymnasiet där hon och ca 700 till i en jämn ström sprang ut från skolan under stor pompa och ståt. Efter gratulationerna var det dags att äntra flaken och åka de sedvanliga varven på Avenyn för att en dryg timma senare bli avsläppta på Götaplatsen. Affärsprogrammare som de var (ingen annan hade antagligen brytt sig) upptäckte man snabbt ett avtalsbrott då lastbilen hade släppt av dom alldeles för tidigt på Götaplatsen och man förhandlade snabbt fram en extra 45-minuters tur runt Avenyn. Bilen äntrades pånytt och en extra vända kördes...

Efter lite fotograferande på Götaplatsen var det in i bilen och iväg hem till mottagningen där många gäster redan hade anlänt. Det åt och dracks i många timmar och vi hade väldigt trevligt i goda vänners lag. Vi hoppas givetvis att Paula blev nöjd med sin dag!

 

1 kommentar:

  1. Det ser ut som ett grymt studentfirande! Härligt :) Och tack för kommentaren, jag lovar att fortsätta kicka ass i skolan ;) Och förresten, jag kör min Pump på måndag 17.30, Landala. Du är VARMT välkommen!

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...