lördag 4 juni 2011

Kanondag i Kungshamn!

Vår lilla gräsplätt

Vi åkte ut till vagnen i Kungshamn i morse. En riktig kanondag har det varit. Termometern ligger på över 20, vinden är behagligt lagom och det finns inte ett moln på himlen. Kan det bli bättre. Johannesviks camping är helt fullsatt med husvagnar och människor överallt . Det fanns inte många lediga platser idag. En fantastisk helg att komma från stan.

I skrivande stund sitter jag med ett glas rosé i solen och tittar på när vår norske granne arbetar med att måla sitt altanräcke. Jag älskar arbete...kan se på i timmar. I bakgrunden hörs ett svagt mullrande ljud. Annette har somnat i solstolen ;-)

Själv har jag jobbat med att flytta runt vårt altanräcke så att ingången är mer centrerad än innan för att göra plats för en 3x3m paviliong när vi hämtat oss ekonomiskt från studentfirandena. Vi har dessutom fått en liten gräsplätt framför vagnen på kortsidan ner mot campingen. Där har vi släpat stenar idag för att bygga en kantsättning runt plätten.

Kvar att göra under sommaren är ett litet trädäck mellan klipporna ovanför vagnen och en rad med plattor framför vagnen och på sidorna. Försökte övertyga Annette att vi skulle har vår stora flagga i tv-masten istället för en sån liten som alla andra har men hon tyckte det var lite overkill. Det är det - men det vore iofs kul.

Snart är det dags att sparka igång grillen! Att kunna grilla och sitta ute och äta i solen är nog det som jag uppskattar mest med "campinglivet".
Ingången flyttad ett snäpp åt vänster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...