lördag 18 juni 2011

McDonalds - släng dig i väggen!

Sallad, dressing, kött, svartpeppar,
Habanero Salsa, tomat, ketchup, rostad lök.
Mmmm
Igår körde jag hem från Stockholm på förmiddagen och kom hem vid halv ett tiden. Efter lite lunch hemma var det dags för den efterlängtade BodyPumpen och efter det en god middag med Annette.

Idag gick vi upp och körde spinning på Landala. Själv körde jag en Pump innan för att kompensera lite för veckans lättja.
På vägen upp till Landala blev jag än en gång utsatt för en måsattack som precis som för någon vecka sedan.
Denna gången var jag med i spelet direkt. Låste på måsen redan innan den första anflygningen, steg tidigt åt sidan innan bomlasten slog i backen och när måsen drog runt och gjorde första riktiga dykningen snurrade jag runt, tog ett par snabba steg mot den och sträckte upp bägge armarna. Då drog den för att sätta sig och sura på en gren.
Är det mig det är fel på? Gillar den inte min träningsväska eller vad då?

Passen idag var asgrymma. Först en timme Pump med Cie som tog riktigt gött på kroppen och sedan en timme cykel med Cie som hoppat in istället för Lina. Splirrans nya cyklar var det också. Helt perfekt. Benen var rätt möra efteråt. Efter träningen var det dags för en stadig lunch hemma och man kan bara säga" McDonalds, släng dig i väggen!" Detta smakade iaf nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...