fredag 17 juni 2011

Mina första dagar i Kista på länge...mycket länge

Solnedgång i sjön vid sommarstugan
För första gången sedan jag blev sjukskriven har jag fått möjligheten att åka upp till Kista för att hälsa på alla fina Stockholmare som jag gillar så mycket (Tanja inkluderad här trots att hon är Göteborgare).

Efter att ha åkt upp i tisdags med några servrar i bagaget stannade jag hos mamma i hennes sommarstuga för att åka in till Kista på onsdag morgon. Det var kanon att få återse alla kollegorna igen. Jag träffade alla jag ville träffa och slapp träffa de jag inte ville se. En perfekt dag helt enkelt.
Linda gör en "Dabrowski"

Ulf i skarpskjutar-"mod". Avståndet
var lite väl kort här men det var svårt
att pricka tavlan annars.

Undertecknad i diskussion med Mats
om nåt?!
På torsdagen hade Mats ordnat en grillkväll hemma i sitt hus för det "gamla" gänget innan det splittras och var och en röra sig åt sitt håll. Nästan alla kunde komma och de som inte hade möjlighet att dyka upp var med oss i tanken, läs skvallret, iaf.

Grillmäster Mats i
högsta hugg
Det blev lite luftpistolskytte och en del annat skoj innan vi käkade en mycket god mixed grill á la Mats och en mumsig dessert på detta. Kanonfint Mats! Du är en bra kock!

Mycket skvaller blev det och skratten ekade i natten vilket dock inte höll myggen borta (det gjorde Ulfs myggmedel - "Mygga" - knappt)
Tanja, Mats, Linda, Ulf och Ewa.
Undertecknad skulle antagligen synas
som en spegling i ett glas om
man anstränger sig. 

En fantastiskt trevlig kväll med goda vänner som jag inte träffat på länge. Detta kommer jag att minnas länge. Tack allihop!
Mats i full fart med att
"röka" ut myggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...