tisdag 7 juni 2011

Ouch

Igår körde jag BodyPump för första gången i mitt liv, idag talar kroppen om det för mig. Träningsvärk...i stort sett överallt..nästippen gör inte ont ;-) Har hittat en del muskler (eller iaf bitar av dom) som jag uppenbarligen inte kommit åt tidigare.

Träningsvärk är bra, då vet man att musklerna har fått jobba på ett sätt som skapar tillväxt. Idag körde jag runt en och en halv timma med hyfsat lätta vikter och gick igenom varje muskel som värkte. Efter detta blev ett lättare cykelpass (vi hade vikarie).

I morgon, om det fortfarande värker i kroppen, ska jag boka in mig på en Pump till bara för att det går. Har ett på fredag med men det är lika bra att vänja sig, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...