tisdag 14 juni 2011

På väg

Vägarbete..en vanlig syn
Idag har jag färdats norrut upp till mammas sommarstuga som ligger i Järlåsa mellan Uppsala och Sala. Jag åkte förbi jobbet vid 9-draget för att plocka med mig 2 utvecklingsservrar jag har haft stående under skrivbordet. Dessa skulle upp till Kista och är det sista steget i att avväpna mig från mitt gamla jobb och allt vad det innebär.

Regn...pisseregn
Resan upp kantades av vägarbeten. Redan innan jag hade kommit fram till Alingsås fick jag stå ut med 5(!) arbeten. Givetvis blir det nedsatt hastighet och allmänt krångel. Konstigt att man alltid ska hålla på med sånt här på sommaren. Sa jag förresten att det regnade? Regnet började efter Alingsås och det kom vatten uppifrån mer eller mindre fram till Arbåga.
Kul rallyväg!
Tack och lov hade jag laddat men dricka, godis och lite avkopplande Metal att lyssna på!

Hittade en liten kul smal och krokig skogsväg sista biten mellan Enköping och Järlåsa (hade ställt GPSen snålt) och kom fram vid strax före 2.

Väl framme vid sommarstugan blev det kaffe och macka. Sen kolla runt lite på vad som ska behöva åtgärdas. I morgon ska jag åka till Kista för att jobba en stund och lämpa av datorerna.
Rena idyllen

4 kommentarer:

 1. hamnar servrarna under Magnus bord nu?

  SvaraRadera
 2. Japp, både din gamla och min gamla och min nya som skulle ersätta din gamla och min gamla (puh, vilken röra), hamnar alla 3 under samma bord, ha, ha!

  SvaraRadera
 3. Välkommen imorgon! Bra att det gick bra att köra.

  SvaraRadera
 4. Härligt älsklingen att resan gick bra i regnet,Saknar dig redan.....

  SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...