onsdag 22 juni 2011

Sista arbetsdagen = början på semestern

Idag var sista dagen på jobbet innan semestern. Den avslutades med en härlig lunch på Barken Viking med gamla Marketing Communications gänget från EHPT. Jag insåg att vissa har jag inte sett på 11 år!
Vi konstaterade att alla såg ungefär likadana ut som innan om inte snäppet snyggare ;-)  Trevligt värre trots att alla inte hade möjlighet att vara med.

Efter denna trevliga lunch var det iväg för att handla det sista inför Midsommar och sedan iväg till Sats Valhalla för en BodyPump. Det visade sig att Andréas var där och körde spinning samtidigt, typiskt att passen inte låg efter varandra annars hade jag nog kört bägge.

I morgon bär det av till Kungshamn för att göra iordning altanen, fixa en paviljong och givetvis för att fira midsommar med bästa L8 å Per. Najs! ;-)


MediaCentret till vagnen är färdigbyggd, läs delarna ihopsamlade i en väska, och färdig att driftsättas. Fjärrstyrning av MediaCentret hemma är fixat så jag kommer åt detta via Neo:n. När allt är klart kommer vagnen och lägenheten ha ett eget "intranät".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...