torsdag 23 juni 2011

Sol i Kungshamn

Fullknödd Clio
Vi lämnade Göteborg i morse och drog till vagnen i Kungshamn. På vägen passerade vi Grunnebo Fritid, en världsmetropol om man kommer från Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg, en håla mitt ute i ingenstans om man kommer från Göteborg (eller nån annanstans ifrån). Grunnebo Fritid är en gammal gård mitt ute i skogen som drivs att ett par som säljer fritidsmöbler billigt. Tro fan det, dom har knappast några lokalkostnader.
Vi köpte iaf en sk paviljong att ha på altanen till vagnen för att kunna få lite lä och tak över huvudet. Då vi redan var tämligen fullastade plockade vi ur alla delar ur kartongen och knödde in paviljongen i lösa delar där det fanns plats över och körde de sista 7 milen till Kungshamn med rör högt och lågt från framrutan ända bak till bakluckan.

Plockepinn
Det är tur att man gått Ikea-kursen som ingenjör för detta plockepinn tog en stund att få ihop. Ritningen var en happening. Till råga på allt var jag tvungen att såga ur en del av räcket för att få plats med benen. Till slut stod iaf härligheten på plats och vi kunde njuta av en god middag, grillat så klart, i paviljongen.

Vädret? Ja, inte regnade det som det gjorde hemma. Solen sken från en nästan klarblå himmel framåt eftermiddagen men det var inte undra på, finns inte ett moln som klarar av att hänga kvar i den blåsten. Då var det skönt att fälla ner sidorna på paviljongen och få lä :-)

I morgon är det midsommarafton och då ska vi förhoppningsvis kunna sitta ute och äta sill som sig bör. Glad midsommar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...