torsdag 9 juni 2011

Spinning in your eye

Idag har jag varit på SATS Kompassen och tränat spinning för Andréas som var i sitt essä idag. Full i fan och ett fantastiskt go hade han. Dessutom skulle han ändra texterna till varenda låt (det mesta till spinning, svett och dyl.) Ett mycket tungt pass blev det. Svetten sprutade och jag var helt slut efteråt. Det var ett tappert och genomblött gäng som lämnade den innan fullsatta salen.

I måndags så körde jag mitt första BodyPump någonsin och hade rätt rejäl träningsvärk efteråt. Det blev lite bättre efter cyklingen i tisdags och jag lovade mig själv att om jag fortfarande hade ont så skulle jag köra en Pump på onsdag em, vilket jag också gjorde. Lite segt att komma upp i morse men efter lats och cykling idag känns det riktigt bra i kroppen. Är dock lite fundersam över ett flimmer jag haft i ögonen både i måndags och igår. Det går t ex inte att läsa texten på TV:n medan det håller på. Det går visserligen över efter en stund men iaf. Påminner lite av ett av mina stressymptom jag hade när det var som värst. Det är bara det att jag inte känner mig direkt stressad över nåt.

I morgon är det nya tag som gäller; BodyPump på SATS Landala. Jag tror jag börjar gilla detta med Pump.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...