torsdag 30 juni 2011

Spinning med magknip...var det så klokt?

Jag har tränat hårt den här veckan, riktigt hårt. Två pass om dagen. Igår blev det t.o.m tre; spinning med Andreas och en tok-kombination med Cie där vi körde Bodypump+Spinning och hade en halvtimma på oss att byta anläggning däremellan.

Idag var det gym och ett spinningpass med Andréas som stod på schemat. När jag hade promenerat halvvägs kände jag att jag började få ont i magen men tänkte att det nog går över. Väl framme blev det lätt träning, med mage för att skaka om så mycket som möjligt, hjälpte inte direkt.
Sitta framåtlutad eller ligga på rygg funkade bäst och iom att det är svårt att cykla liggande på rygg så...
Det blev som vanligt ett kanonpass, jag var helt genomblöt, jag och alla andra. Magontet var borta.

Lagom efter duschen kom magknipet tillbaks och nu ligger jag på rygg i sängen och tycker synd om mig själv ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...