måndag 27 juni 2011

Superkul träningsvecka väntar

Första veckan på semestern för mig och Midsommar blev en bra start uppe i Kungshamn. Nu är vi hemma denna vecka iom att Annette fortfarande jobbar. Själv tänker jag "slösa" bort min första semestervecka på träning när vi ändå är i stan. Sen blir det nog mest fria vikter på altanen och cykelturer till Smögen.

Idag har vi kört en intervallspinning vid 12-draget på Sats Kompassen med Doris Landerwi Meyer och vid 17-tiden körde jag en BodyPump på Sats Landala med Cie Rozenqvist. Kanonpass bägge två! Cykelintervallen var jobbig men väldigt väldigt nyttig efter all sillen (och tillbehör - fast det var nog mest sillen ;-) och pumpen var såklart asgrym som vanligt. Jag var helt säker på, efter cyklingen, att jag skulle behöva sänka vikterna lite på pumpen idag eftersom jag kände mig lite "seg" efter helgen. Väl på plats så slutade med att jag lastade på lite extra istället :-D

Strax vankas det tacos, med mycket starka saker i. Mums :-D  Som middagsgäst har vi också Sofie som dök upp mitt på dan från ingenstans...eller var det från Centralstationen?

I morgon är det en dryg timmes arm- och lats-träning i gymmet på Sats Valhalla följt av en timme spinning med bästa Cie som står på schemat. På onsdag är det en timme cykling vid 12 med fantastiske Andréas K-son Edman och efter det en timme BodyPump med Cie. Torsdag går i samma fotspår med 2 timmar blandad gymträning på Sats Kompassen följt av ett spinningpass med Andréas. Kan det bli bättre?

På fredag får vi se hur vädret är och när det är dags att dra till Kungshamn men annars har jag en Pump på Landala inbokad vid 18, bara ifall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...